Baza pomoči

Kako vklopim SPAM filter za svoj email naslov?

Po uspešni prijavi v kontrolno ploščo, kliknite na vašo domeno in pritisnite gumb Mail
spam01.jpg

V spodnjem delu izberite email naslov za katerega bi želeli urediti SPAM filter

spam02.jpg

Izberite gumb Spam Filter
spam03.jpg

Odprejo se vam nastavitve za Spam Filter. Treba je dati kljukico pri Enable spam filtering, saj le s tem aktivirate Sapm Filter. Za začetek lahko pustite vrednost 7 pri Hits required for spam (točkovanje za Spam pošto). S spremembo te vrednosti lahko določate kako občutljiv naj bo Spam filter, nižja je vrednost bolj občutljiv je Spam filter in več pošte se bo označilo kot Spam.
spam04.jpg

Priporočamo vam, da izberete možnost "Mark as span and store in mailbox" možnost, saj to pomeni da sistem ne bo izbrisal vsake spam pošte ampak jo bo le preimenoval, tako da bo imela v naslovu napisano ******SPAM*******.
Druga možnost je da vsako Spam pošto izbriše iz sistema (lahko je nevarno, saj se zgodi da včasih sistem označi za Spam tudi pošto, ki je namenjena vam.

Priporočamo vam da pod "Trusted languages" izberete "Slovenian", saj tako sistem pošte v slovenskem jeziku ne bo označil kot Spam.Vam je bil odgovor v pomoč?

Dodaj med priljubljene Dodaj med priljubljene

Natisni članek Natisni članek

Za branje še priporočamo
Kaj je POP3? (Ogledov: 1577)
Kaj je SMTP? (Ogledov: 2194)

Powered by WHMCompleteSolution

Gostovanje

Copyright © 2016 freeNET d.o.o. | Vse pravice pridržane. Vse cene so z upoštevanim 22% DDV, razen v kolikor je drugače omenjeno.